Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Promovisan program "Buddy Network"

Danas je u studentskom gradu održana promocija programa poznatijeg kao "Badi netvork" (Buddy Network) koji organizuje Kancelarija za mobilnost studenata Univerziteta u Novom Sadu (UNS).

Remi Vojvodine i Javora

U sedam utakmica 26. kola Jelen Superlige čak pet utakmica završeno je nerešenim rezultatom, dok su jedine dve pobede zabeležili Hajduk protiv Spartaka i Rad u meču sa Smederevom.

Tehnička škola proširena za 1.200 kvadratnih metara

Najveća srednja škola u Srbiji, tehnička škola "Mileva Marić Ajnštajn" u Novom Sadu kompletno je rekonstruisana, a nadogradnjom je dobila više od 1.200 novih kvadratnih metara, u kojima će se odvijati stručna kabinetska nastava, izjavio je danas direktor škole Slavko Matić.

Postavljena vojvođanska zastava na Karađorđu

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović postavio je danas zastavu Autonomne pokrajine Vojvodine unutar stadiona "Karađorđe", na jedan od pet jarbola, pored zastava Republike Srbije i Grada Novog Sada.

Sinema siti na 20 lokacija u Novom Sadu

Međunarodni filmski festival Sinema siti (Cinema City) biće održan na 20 lokacija u Novom Sadu od 16. do 23. juna, a na programu je oko 100 filmova raspoređenih u 10 selekcija.

Otvorena kućica za dojenje u Limanskom parku

Prva kućica za dojenje u Novom Sadu otvorena je danas u Limanskom parku pored dečjeg igrališta. U pitanju je drvena montažna kućica dimenzija 2,5 x 2,5 x 3 metra u kojoj će se nalaziti tri klupe koje će služiti majkama za dojenje i previjanje dece.